Iconic Australian Seafood Business - storyID 4027

@blintro4027 active 2 years, 11 months ago

 

ENGLISH
VIETNAM
 • Introducer

  Stacey Martin of Expat Advisors Community

  My Story Is

   
  Doanh Nghiệp Hải Sản Biểu Tượng Úc – Iconic Australian Seafood Business

   
  This iconic business was established 18 years ago and obtains the majority of its products fresh from the mornings catch in the pristine local waters.
   
  Passion for the idyllic lifestyle at this popular playground was the driver for the current owners which attracts locals, Sydneysiders and a growing number of international tourists.
   
  From wholesale to retail, waterfront dining and its famous award-winning take-away, the business is in the geographic centre of the seafood industry on the East Coast of Australia.
   
  In the last 12 years the current owners have tripled annual turnover to $6M from a unique partnership with the Commercial Fisherman’s Co-Op.
   
  Further expansion building on the strong brand could be achieved by development of the wholesale component of the business, marketing fresh seafood and valued added gourmet products.
   
  By upgrading the facilities to export certification standard, a key untapped opportunity would be on-line marketing and distribution, extending the customer reach not just locally but potentially globally.
   
  Sale Price
   
  The target sale price of the business is around $A1.5 million which represents around a minimum of three times annual profit.
   
  The lease on the premises is locked in for 15 years at a competitive rate.
   
  The current owner will continue to be available during the upcoming peak summer season and there is a highly experienced on-site manager and regular casual staff.
   
  Ideal Partner
   
  The ideal buyer will have a passion for seafood and a vision for continued growth.
   
  Asian distribution channels would be an advantage to continue to attract tourists to the region which boasts activities such as whale watching, the nearby wine region, and stunning beaches in this blue water paradise.
   
  Note this business opportunity may be eligible for those seeking to obtain residency in Australia under the NSW Business and Innovation migration program.
   

  END STORY
   

  If you would like to learn more then contact the Relationship Manager, click on the Private Message button or email to: blintro@blintro.com
   

 • Relationship Manager

  Expat Advisors Community – http://www.expatadvisorscommunity.com.au

  VIETNAM

   
  Doanh Nghiệp Hải Sản Biểu Tượng Úc – Iconic Australian Seafood Business

   
  Doanh nghiệp mang tính biểu tượng này được thành lập cách đây 18 năm và có phần lớn các sản phẩm của mình là hàng tươi sống đến từ sự đánh bắt mỗi buổi sáng tại các vùng nước địa phương còn nguyên sơ.

   
  Niềm đam mê một lối sống dân dã tại sân chơi nổi tiếng này chính là động lực cho những chủ nhân hiện tại, là điều thu hút những người địa phương, dân Sydney và lượng khách du lịch quốc tế ngày càng tăng.

   
  Từ bán buôn đến bán lẻ, sự ăn uống bên bến cảng và chương trình giành-giải-thưởng mang về nổi tiếng của nó, doanh nghiệp này nằm ngay tại trung tâm địa lý của ngành công nghiệp hải sản ở bờ Đông nước Úc.

   
  Trong 12 năm qua, những chủ nhân hiện tại đã tăng doanh thu gấp ba lần lên đến 6 triệu đô-la nhờ sự cộng tác độc đáo với Hợp Tác Xã Thương Mại Nghề Đánh Cá (Commercial Fisherman’s Co-Op.)

   
  Việc xây dựng mở rộng thương hiệu mạnh mẽ có thể đạt được sự thành công bởi sự phát triển thành phần bán buôn của doanh nghiệp, tiếp thị hải sản tươi sống và các đặc sản có giá trị.

   
  Bằng cách nâng cấp các cơ sở lên tiêu chuẩn chứng nhận xuất khẩu, một cơ hội lớn chưa được khai thác sẽ là tiếp thị trực tuyến và phân phối, mở rộng khách hàng không chỉ ở mức độ địa phương nhưng vươn đến tiềm năng toàn cầu.

   
  Giá Bán
   

  Doanh nghiệp này được chào bán với mức giá 1.500.000 đô-la Úc, một số tiền tương ứng với mức tối thiểu của ba lần lợi nhuận hằng năm. Hợp đồng thuê mặt bằng được ràng buộc trong 15 năm với mức giá cạnh tranh.

   
  Chủ nhân hiện tại sẽ tiếp tục có mặt trong suốt mùa hè cao điểm sắp tới và có một nhân viên quản lý tại chỗ rất giàu kinh nghiệm và nhân viên thời vụ thường xuyên.

   
  Đối Tác Lý Tưởng

   
  Người mua lý tưởng là người có niềm đam mê về hải sản và tầm nhìn về sự phát triển liên tục. Các kênh phân phối ở châu Á sẽ là một lợi thế để tiếp tục thu hút khách du lịch đến với một khu vực tự hào về các hoạt động chẳng hạn như xem cá voi, khu vực rượu bên cạnh và các bãi biển tuyệt đẹp tại thiên đàng biển xanh này.

   
  Lưu ý cơ hội kinh doanh này có thể phù hợp cho những người đang cố gắng định cư tại Úc dưới chương trình di trú NSW Business and Innovation.

   

Either Iconic hasn't uploaded any pictures yet or they have restricted access
SIGN INTO YOUR ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up